HTC’den Yeni Reklam Filmi

HTC’nin yeni projelerinde yer alacak Robert Downey Jr.’ın da oynadığı 2 dakikalık reklam filmi yayınlandı. HTC’nin One Max modelinin de gözüktüğü reklam filmi haberimizde.

 

Geçtiğimiz günlerde burada sizlerle paylaştığımız haberde, HTC‘nin yeni birtanıtım stratejisi benimsediğini ve yeni yüz olarak Robert Downey Jr.’ı seçmişti. Iron Man filminin başrol oyuncusu Robert Downey Jr., HTC‘nin iki dakikalık yeni reklam filminde yer aldı.

Videoda kullanılan akıllı telefona yakından bakacak olduğumuzda, Onemodelinden daha büyük olduğu ayrıca öndeki hoparlör ızgaralarının daha ince ve uzun olması, kullanılan telefonun HTC One Max modeli olduğu yorumlarına neden oldu.

HTC‘nin 5.9 inç büyüklüğünde Full HD Super LCD ekrana sahip olacak olan yeni phableti One Max, Snapdragon 800 işlemci, Adreno 330 GPU’su, 2 GB RAM4 Megapiksel çözünürlüğünde Ultrapixel kamera veOptik İmaj Sabitleyici3300 mAh batarya, 16 GB dahili hafıza vemicroSD yuvası, Android 4.3 işletim sistemi ve Sense 5.5 arayüzü gibi özelliklere sahip olacak yeni telefon, HTC One‘ın aldığı ödüllü tüm özelliklere sahip olacak.

Aşağıda HTC‘nin yeni reklam filmini izleyebilirsiniz. İyi seyirler.

Yorum bırakın